Acasa Social

Social

Dintr-o curte din Ialoveni s-au furat tomberoanele cu tot cu gunoi

Vineri, 23 Februarie 2018 16:24

tomberoane furate

 

În noaptea spre joi, 22 februarie, din apropierea blocului situat pe strada Basarabia 1, au dispărut fără urmă șase din cele șapte tomberoane în care locatarii își aduceau gunoiul.

Citeşte mai mult...

   

Fugind pe poliție, un tânăr din raionul Ialoveni a intrat cu mașina într-o casă din Cimișlia

Miercuri, 21 Februarie 2018 13:06

accident cimislia 2

 

Un tânăr de 19 ani, locuitor al satului Horești, aflat la volanul unui Renault, a fost observat, pe 20 februarie, de radarul Inspectoratului Național de Patrulare (INP), deplasându-se cu viteza de 77 km/h pe strada Cetatea Albă din orașul Cimișlia.

Citeşte mai mult...

   

Astăzi este „Ziua Ușilor Deschise” la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă

Luni, 19 Februarie 2018 08:56

usi deschise anofm

 

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) împreună cu structurile sale teritoriale organizează astăzi „Ziua Ușilor Deschise”, în contextul marcării a 27 ani de la crearea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.

Citeşte mai mult...

   

Inițiativa „Pâine pentru cei fără de pâine“ vine în ajutorul nevoiașilor din Homuteanovca

Joi, 15 Februarie 2018 11:24

paine homuteanovca

 

Locuitorii din Homuteanovca nu au un magazin în sat, de unde ar putea să-și cumpere produsele necesare. Situația durează de mult timp deja și cel mai greu le este persoanelor în etate și celor cu nevoi speciale care nu pot merge la magazinele din Gangura, atât din cauza distanței de câțiva kilometri, a lipsei transportului, cât și a vârstei înaintate.

Citeşte mai mult...

   

Reparația drumului Ialoveni - Leușeni, eșuat din cauza funcționarilor corupți

Vineri, 09 Februarie 2018 10:24

centura chisinau 2018

 

Primul segment al şoselei de centură a oraşului Chişinău, Drumul R6M1- Ialoveni, cu o lungime de 6,5 kilometri, nu a fost reconstruit din cauza unor licitații suspectate de trucaj și a unui management defectuos al Administrației de Stat a Drumurilor. Compania bulgară selectată pentru reparația acestui drum, deși a făcut doar 1,37% din lucrări, a ridicat 673.000 de euro. Cei implicați în acest scandal se acuză reciproc, iar drumul creează pericole mari de accidente. 

Citeşte mai mult...

   

Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md