nexus

Acasa Social

Social

Un tânăr din Puhoi și-a pierdut viața într-un accident rutier

Sâmbătă, 22 Iulie 2017 08:32

accident puhoi iulie 2017

Un grav accident rutier care a avut loc în seara zilei de ieri, 21 iulie, pe traseul dintre orașul Sîngera și localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi, a luat viața nui tânăr polițist de doar 26 de ani din satul Puhoi.

Citeşte mai mult...

   

Un horeştean este cercetat de poliție pentru contrabandă pe saltele gonflabile

Miercuri, 19 Iulie 2017 18:38

contrabanda horestiUn bărbat din satul Horești a fost reținut de poliție, după ce la domiciliul acestuia au fost depistate mai multe probe potrivit cărora ar fi implicat în contrabandă cu țigări.

Citeşte mai mult...

   

Asociația Obștească „Alternativa” procură coşuri de gunoi, bănci şi lucrări de amenajare

Joi, 13 Iulie 2017 14:23

costesti 2017Asociația Obștească „Alternativa” implementează în perioada ianuarie-decembrie 2017 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Alternativa” planifică înverzirea şi amenajarea a 5 spaţii publice din satul Costeşti.

Citeşte mai mult...

   

Centrul de zi pentru copii „Bunvolenţia-Gangura” a împlinit zece ani de la fondare

Miercuri, 12 Iulie 2017 16:08

gangura 2017 1

 

Evenimentul de celebrare desfășurat joi a fost deschis cu un mesaj de salut din partea coordonatoarei Centrului, Larisa Ilaşcu, care le-a mulțumit tuturor beneficiarilor, celor peste 150 de oaspeți prezenți, precum şi organizației de binefacere „Pro Umanitas”, pentru suportul acordat în toți acești ani. De asemenea, au fost trecute în revistă realizările obținute în acești zece ani, de când Centrul de zi şi-a deschis ușile pentru copii.

Citeşte mai mult...

   

În câțiva ani, maternitatea din Ialoveni va fi transferată la Chișinău

Miercuri, 28 Iunie 2017 17:01

maternitatea ialoveni

 

Acest lucru este specificat în reforma spitalelor, care prevede ca până în anul 2024 toate spitalele existente să treacă în subordinea Ministerul Sănătății. Potrivit conceptului reformei prezentat ieri la Ministerul Sănătății, mai multe instituții raionale, dar și municipale vor dispărea ca entități juridice. Drept rezultat, în țară vor rămâne 19 spitale (centrale, regionale, speciale şi de îngrijiri cronice) cu 13 mii de paturi, scrie portalul Sănătate INFO.

Citeşte mai mult...

   

Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

nexus