Acasa Social Asociația Obștească „Alternativa” procură coşuri de gunoi, bănci şi lucrări de amenajare

Asociația Obștească „Alternativa” procură coşuri de gunoi, bănci şi lucrări de amenajare

costesti 2017Asociația Obștească „Alternativa” implementează în perioada ianuarie-decembrie 2017 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Alternativa” planifică înverzirea şi amenajarea a 5 spaţii publice din satul Costeşti.

În acest scop, AO „Alternativa” va selecta o companie/companii pentru 3 loturi de produse și servicii.

Pentru buna desfăşurare a Proiectului, compania/companiile selectate produsele și serviciile conform termenilor şi condiţiilor contractului, pentru următoarele loturi:

- Bănci de relaxare,

- Coșuri de gunoi,

- Lucrări de amenajare a teritoriului.

Cererea de oferte și documentele adiționale pot fi expediată prin poștă, prin email sau depuse personal. Cerere de Oferte o puteți descărca AICI.

Oferta va fi transmisă în plic sigilat la următoarea adresa: AO „Alternativa”, str Ștefan cel Mare, satul Costești, raionul Ialoveni sau prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu nota „Tender proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”, până la data de 14 iulie 2017, ora 16.00.

Cererile de informaţii privind acest concurs pot fi adresate în scrisla adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau prin telefon la numărul 069512370.

Doar companiile selectate vor fi contactate.

Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Foto: casata.md


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md