Acasa Social Un bărbat din Hansca este acuzat că și-a violat fiica timp de 17 ani

Un bărbat din Hansca este acuzat că și-a violat fiica timp de 17 ani

viol 2017O tânără de 22 de ani din satul Hansca ar fi fost violată de propriul tată timp de mai mulți ani. Cazul a ajuns în atenția mass-media după ce mama sa a dezvăluit totul într-o conferință de presă.

Abuzurile aveau loc în timp ce mama fetei era plecată peste hotare. Aceasta a ascuns de toți faptul că devenise obiect sexual pentru tatăl său de la 4 ani și i-a povestit mamei sale prin ce a trecut abia după 17 ani.

Silvia Vetcu, ofițer de presă al IP Ialoveni, a explicat pentru Realitatea.md că poliția a fost alertată pe data de 27 aprilie 2017. Victima, împreună cu mama sa, a depus o plângere, iar în aceeași zi suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Prima instanța i-a prelungit mandatul de arest preventiv, însă ulterior, agresorul a fost eliberat de după gratii prin decizia Curții de Apel. Acum, mama tinerei acuză judecătorii de abuz de putere, neglijență în serviciu și depășirea atribuțiilor.

Astfel, bărbatul a fost eliberat pe data de 7 iulie 2017 și a revenit acasă. Femeia s-a adresat din nou la poliție, fiind emisă o ordonanță de protecție pentru fiica sa.

Potrivit poliției, până în prezent, nu au fost înregistrate plângeri, precum că suspectul ar fi încălcat ordonanța. Mai mult, au fost colectate toate probele necesare, astfel încât cauza penală să fie transmisă pe masa magistraților până la sfârșitul acestei luni.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 10 la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață.

Foto simbol.

Video: Noroc TV


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md