Acasa Social Se caută specialiști în construcții pentru angajare peste hotare

Se caută specialiști în construcții pentru angajare peste hotare

placuitor 2017

 

Statul Israel a adăugat încă două meserii în lista specialiștilor recrutați în procesul  de implementare a Acordului moldo-israelian. Astfel, în perioada 7-15 noiembrie, se va completa baza de date a potențialilor beneficiari cu profesiile: Placatori cu plăci și Tencuitori.

Specialiști în domeniul construcțiilor sunt căutați în Statul Israel prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni. Persoanele selectate vor beneficia de salarii atractive şi pachete sociale.

Procesul de recrutare este reluat conform Acordului bilateral între Republica Moldova și Statul Israel cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în anumite sectoare din Statul Israel, intrat în vigoare la 6 ianuarie 2013. Printre cele mai importante prevederi ale Acordului se enumeră:
- asigurarea unui proces de angajare legal, echitabil şi bine-informat pentru cetăţenii moldoveni care sosesc în Statul Israel pentru munci temporare şi prevenirea colectării unor taxe ilegale;
- asigurarea cooperării continue între Părţi cu privire la recrutarea, selectarea, plasarea, sosirea, angajarea şi reîntoarcerea lucrătorilor moldoveni după activitatea lor temporară în Statul Israel;
- promovarea protecţiei drepturilor la muncă şi protecţiei sociale a lucrătorilor moldoveni care realizează munci temporare în Statul Israel pe perioada procesului de recrutare, selectare, plasare, sosire, angajare şi reîntoarcere.

Înregistrarea candidaţilor se efectuează în zilele de lucru (de la orele 8:00 – 17:00) la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni, care se află la etajul 2, prin spate, în clădirea BC „Moldova Agroindbank”, or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 49. Relaţii la tel.: 0268-22109, 0268-23452, 068899433.


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md