Acasa Social Șomerii vor primi bani de la stat dacă se angajează la 30 de kilometri de casă

Șomerii vor primi bani de la stat dacă se angajează la 30 de kilometri de casă

bani

 

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AOFM) Ialoveni informează persoanele în căutarea unui loc de muncă despre oferirea a două servicii noi.

Astfel, șomerii înregistrați pot beneficia de o primă de mobilitate, care constă în acordarea a 5000 de lei la angajarea de către AOFM Ialoveni a persoanei la un loc de muncă cu o distanţă de peste 30 de kilometri.

De asemenea, se poate accesa și prima de instalare, care constă în plata a trei salarii medii pe economie pentru anul precedent (peste 5000 de lei) la angajarea prin intermediul AOFM Ialoveni a persoanei la un loc de muncă cu o distanţă de peste 30 de kilometri, cu ulterioara instalare a angajatului la un domiciliu din localitatea unde va munci.

Amintim că până la 15 noiembrie curent, specialiștii în construcții se pot angaja la muncă în Israel, prin intermediul AOFM Ialoveni.

Înregistrarea candidaţilor se efectuează în zilele de lucru (de la orele 8:00 – 17:00) la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni, care se află la etajul 2, prin spate, în clădirea BC „Moldova Agroindbank”, or. Ialoveni, str. Alexandru cel Bun 49. Relaţii la tel.: 0268-22109, 0268-23452, 068899433.

Foto: tomorrowmakers.com


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md