nexus

Acasa Social Fondul pentru Tineri Ialoveni caută noi membri

Fondul pentru Tineri Ialoveni caută noi membri

fondul tinerilor 2018

 

Fondului pentru Tineri Ialoveni invită la o nouă rundă a concursului de selectare a membrilor echipei. Pentru calitatea de membru al echipei sunt eligibili tinerii cu vârsta între 15 și 30 de ani, care locuiesc în localităţile raionului Ialoveni.

Pentru participarea la concurs se va descărca formularul de aplicare de pe pagina www.fondultinerilor.md sau www.il.md, se va completa şi se va trimite, împreună cu copia actului de identitate, până la 29 ianuarie 2018, ora 17:00, prin e-mail la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  sau prin poştă, la Consiliul Raional Ialoveni (or. Ialoveni, MD 6801, str. Alexandru cel Bun 33, etajul 2, Anticamera).

Persoanele care vor depune dosarul în cadrul concursului de recrutare vor fi invitate la un interviu de clarificare. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la începutul lunii februarie 2018.

Fondul pentru Tineri Ialoveni este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Ialoveni, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din aprilie 2010 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni a reuşit, în cele 15 runde ale Programului de Granturi Mici, să finanţeze 228 de proiecte, cu un buget total de peste un milion de lei, proiectele fiind implementate de grupuri de inițiativă ale tinerilor în 23 localităţi din raionul Ialoveni. Programul raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni” este coordonat de către Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

Pentru informaţii suplimentare: tel.: 0 268 95146, mobil: 0 796 41243, E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza   Persoană de contact: Sergiu Gurău.


Curs valutar

  oferit de: cursbnm.md

nexus