ialovenionline
Navy and Yellow Colorful International Youth Day Facebook Post 2

12 august – Ziua Internațională a Tineretului

12 august 2023
385 vizualizări

Astăzi, 12 august, este marcată Ziua Internațională a Tineretului. Cu ocazia acestui eveniment, la ora 10.30, la Gara Feroviară din Chișinău, va porni spre Ungheni, o cursă specială „Trenul Tineretului”.

Scopul acesteia este de a atrage atenția opiniei publice asupra potențialului tinerilor din întreaga lume și a mobiliza resurse și acțiuni pentru susținerea lor, menționează Ministerul Educației și Cercetării.

În Republica Moldova aproape fiecare a treia persoană este tânără și are vârsta cuprinsă între 14-35 de ani.

În acest an, evenimentul de celebrare a Zilei Internaționale a Tineretului va avea loc la Ungheni – Capitala Tineretului 2023. Startul se dă la Gara feroviară din Chișinău, la ora 10.00, de unde peste 200 de tineri vor pleca spre Ungheni cu o cursă specială „Trenul tineretului” Chișinău – Ungheni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările