ialovenionline
9df8a7af6697e20c568f1cc88abdd304

3,5 tone de miez de nucă au fost furate dintr-un depozit din Văratic

31 ianuarie 2022
427 vizualizări

3,5 tone de miez de nucă, cu o valoare estimată de peste 190 de mii de lei au fost furate dintr-un depozit din Văratic. Proprietarul depozitului  a alertat poliția aseară, la ora 23:30 precum că a depistat lipsa miezului de nuci din depozitul care îi are.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că în perioada 21-30 ianuarie curent, persoane neidentificate la moment, au pătruns într-un depozit, ce aparține unui bărbat de 41 ani din localitatea Văratic, de unde au sustras potrivit declarațiilor  părții vătămate ,cantitatea de 3,5 tone miez de nuci, valoarea estimată a prejudiciului constituind 195 000 lei”, susține Mariana Didenco, ofițeră de presă la Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal unde urmează a fi stabilite toate circumstanțele cazului.

Foto simbol: Mold-street.com


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările