ialovenionline
dolari furt ialoveni 2021 rotatedFoto: Inspectoratul de Poliție Ialoveni

8000 dolari furați și ascunși într-un cuptor la Ialoveni

27 aprilie 2021
616 vizualizări

Doi minori de 13 și 16 ani, sunt suspectați de comiterea unui furt de bani din domiciliul unui locuitor al orașului Ialoveni.

Conform Inspectoratului de Poliție Ialoveni, la 31 martie 2021, un cetățean a sesizat despre faptul că persoane necunoscute au sustras din gospodăria sa, 8000 mii dolari SUA. La fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul păstra banii acasă, într-o geantă pe noptiera din dormitor. 

Ca urmare a acțiunilor de urmărire penală și de investigație întreprinse de polițiști, la 26 aprilie, au fost identificați doi suspecți, originari din raionul Ialoveni. Astfel, s-a constatat că o parte din bani a fost cheltuită, iar cei rămași au fost ascunși într-o sobă a unei fabrici agricole. 

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt. În continuare, poliția din Ialoveni efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea materialului probatoriu.

dolari furt ialoveni 2021 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările