ialovenionline
Screenshot 2023 05 09 17.01.58

Video// Un minor din Ulmu a răpit și a accidentat un automobil

9 mai 2023
2322 vizualizări

Un automobil răpit, accidentat și abandonat a fost găsit pe un câmp din satul Ulmu. Poliția a fost sesizată chiar de proprietarul automobilului „Nissan”, care este un locuitor din aceeași localitate. Acesta susține că mașina a dispărut din fața porții.

Potrivit Poliției Republicii Moldova: „Pe 7 mai, oamenii legii au fost sesizați de către un bărbat despre răpirea mașinii sale de marca ,,Nissan” parcată în fața porții din satul Ulmu. În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Ialoveni, automobilul a fost depistat în extravilanul localității Ulmu, fiind accidentat, iar suspectul s-a dovedit a fi un minor din aceeași localitate”, notează instituția.

Conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune, riscă amendă de la 42 500 la 67 500 lei sau privare de libertate pe un termen de până la 3 ani.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările