ialovenionline
Screenshot 2023 05 23 10.58.02

A început Târgul online al locurilor de muncă. Vezi ce oferte au angajatorii

23 mai 2023
301 vizualizări

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează angajatorii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre organizarea a Târgului on-line al locurilor de muncă, ediția a XXI-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”. Locurile de muncă vacante pot fi vizualizate www.e-angajare.md, în perioada 22-28 mai. 

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional (fizic) și cuprinde locuri de muncă vacante din diferite domenii de activitate, disponibile în Republica Moldova și informație amplă despre angajatorii participanți la tîrg. Astfel, toți cei care sunt interesați să-și găsească un loc de muncă pot accesa pagina web și să selecteze postul după regiune, program, specialitate sau companie.

Screenshot 2023 05 23 11.08.28

La acest târg poate participa orice angajator ce își desfășoară activitatea în Republica Moldova și este înregistrat pe portalul www.angajat.md, respectiv are locuri de muncă vacante declarate, inclusiv agenții economici care oferă locuri de muncă pentru cetățeni din Ucraina.

Pentru mai multe informații privind modalitatea de participare la târg, atât pentru angajatori, cât și pentru cetățeni, persoanele sunt îndemnate să contacteze cea mai apropiată subdiviziune teritorială pentru ocuparea forței de muncă (https://anofm.md/ro/subdiviziuni), sau să telefoneze la Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00).

Screenshot 2023 05 23 11.13.51

Participarea la târg este gratuită și nu necesită înregistrare.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările