ialovenionline
gradinita tipala 2021

FOTO// Grădinița „Ghiocel” din Țipala, reabilitată energetic. Circa 220 de copii din comună vor beneficia de condiții mai bune

27 februarie 2021
751 vizualizări

Grădinița de copii ,,Ghiocel”, din satul Țipala, instituție preșcolară care este frecventată de 220 de copii, a fost reabilitată energetic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE).

În cadrul proiectului au fost izolați termic pereții exteriori cu suprafața totală de 1 288 m2 și plafoanele spațiilor supuse umidității, cu suprafața totală de 976 m2.

gradinita tipala 2021 2

Totodată, pe perioada implementării, instituției i-a fost asigurată asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

Termoizolarea grădiniței din Țipala a fost finanțată în cadrul Apelului de propuneri de proiecte nr. 3, în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă, organizat de către Agenția pentru Eficiență Energetică.

Valoarea totală a proiectului a constituit 1.001.849 lei.

gradinita tipala 2021 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările