ialovenionline
prima

A „conturat” hotarele orașului Ialoveni pe bicicletă, într-un tur de 25 km

8 octombrie 2020
841 vizualizări

Un locuitor din Ialoveni, pe nume Sergiu Nica, biciclist înrăit, a făcut azi un tur pe bicicletă, împreună cu prietenul său, în jurul orașului nostru.

Însă nu așa la întâmplare. Cu ajutorul google maps a pregătit un traseu în baza hotarelor oraşului Ialoveni și s-au străduit să-l respecte cât a fost posibil.

„Eu nu prea cunosc Ialoveniul, sunt de un an aici. Să mă ierte băștinașii dacă nu am mers așa cum trebuie. În fiecare oraș unde sunt cu serviciul îmi place să merg cu bicicleta în jurul acelui oraș. E ceva tare super!”, ne-a spus Sergiu Nica despre experiența lui din această zi de duminică din septembrie.

Au pornit exact din inima oraşului și timp de 2 ore și 32 de minute au pedalat pe „granița” Ialoveniului. A avut parte și de peripeții. O parte din traseu la parcurs cu bicicleta cam „într-o pedală”, pentru că i s-a defectat.

L-am rugat să ne zică și nouă câteva din impresiile pe care și le-a creat după această experiență:

„Frumoase locuri se văd de sus. Multe drumuri dărmate, dar mai sunt și asfaltate. Dar e o plăcere din văzut natura, multe flori de câmp. Am văzut izvoare care se usucă și pierd apa din ele. Cred că e bine să faci o tură la 5-6 dimineața când totul e liniștit.”

Mi a trimis si câteva fotografii de prin locurile prin care a ajuns.

Sergiu Nica este gata să împărtășească traseul pe care l-a creat și cu alți locuitori iubitori ai mersului pe bicicletă. Îl găsiți pe rețeaua de tracking STRAVA


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările