ialovenionline
Parc Hutuleuca

A fost lansată procedura de achiziție pentru crearea unei zone de agrement în orașul Ialoveni

2 aprilie 2022
1497 vizualizări

În orașul Ialoveni va fi construită o zonă de agrement, în perimetrul străzilor Mihai Viteazu, Iurie Gagarin și Vasile Alecsandri. O procedură de achziție publică a fost deschisă pentru selectarea unui agent economic care să implementeze acest proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 7.313.366 lei, fără TVA, și va fi susținut financiar din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR), contribuția Primăriei Ialoveni fiind de 12% din suma totală lucrărilor.

Agenții economici pot depune oferte în acest sens în perioada 1- 4 aprilie 2022, ora 11:00. Toate ofertele vor fi deschise la 4 aprilie 2022, ora 11:00.

Conform informațiilor publicate pe mtender.gov.md, durata contractului ce urmează a fi semnat cu agentul economic este de aproape 5 ani.

Zona de agreement va cuprinde 17 locuri de parcare, un lac, teatru de vară, două WC-uri, două poduri metalice, complex de joacă pentru copii.Conform caietului de sarcini urmează a fi instalate 66 de bănci cu patru picioare și 12 bănci circulare.

1 page 0001
4 page 0001
Teren de agrement multifunctional din sectorul Bozu 6

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările