ialovenionline

Guvernare locală

A fost stabilită taxa pentru buldoexcavatorul Primăriei Dănceni

11 februarie 2022
568 vizualizări

Consilierii locali din localitatea Dănceni au stabilit taxa de 500 de lei pentru o oră a serviciilor prestate de buldoexcavatorul primăriei Dănceni. Decizia a fost luată la ședința consiliului din data de 8 februarie 2022.

Buldoexcavatorul va realiza mai multe lucrări precum: săpat, încărcat, nivelat, dezăpezit în localitate iar la solicităre se va deplasa și în alte regiuni.

Primăria a plasat deja anunț de angajare a persoanei care va conduce buldoexcavatorul și a stabilit și onorariul – 20% din taxa pe oră.

Buldoexcavatorul a fost câștigat și procurat în anul anul trecut printr-un proiect finanțat de Agenția de Intervenție și Plăți în Agricultură. Costul total al buldoexcavatorului este de 1 milion 600 de mii de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările