ialovenionline
condoleante dimitrov scaled

A trecut la cele veșnice medicul dermatovenerolog Vasili Dimitrov, răpus de coronavirus.

3 februarie 2021
2382 vizualizări

În vârstă de 69 de ani, Vasili Dimitrov  a decedat în dimineața zilei de ieri, 2 februarie 2021, la Spitalul Republican, fiind internat cu infecție de Covid-19, care i-a agravat alte afecțiuni de care suferea.

Suntem adânc mişcați de trecerea în neființă a specialistului nostru, care a activat în instituțiile medicale din raion mai bine de 45 de ani, îl vom reține în memorie ca pe persoană deosebită, cu o ținută stilată şi o energie pozitivă, suntem marcați de pierderile ce ne le aduce pandemia. Drum lin şi memorie veşnică Doctorului Dimitrov Vasili….” se scrie în mesajul publicat din numele colectivului IMSP Spitalului Raional Ialoveni.

Cine dorește să-și i-a rămas bun, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus în fața Spitalului raional Ialoveni, joi, 4 februarie, ora 10:00. După care va fi înmormântat la cimitirul din Ialoveni.

dimitrov vasilii

Medicul Vasili Dimitrov este deja al cincilea cadru medical din instituțiile medicale din raion, care a decedat după infectarea cu Covid-19, pe fundal de alte maladii. Anterior au decedat:
Constatin Usatâi, medic stomatolog
Elena Suvac, moașă
Ala Spătaru, medic de familie
Ana Sterpu, asistentă medicală


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările