ialovenionline

Guvernare locală

primaria milestii mici 06 2021Foto: primăria comunei Mileștii Mici

Acces limitat și fără publicarea proiectelor de decizii – la Mileștii Mici va avea loc ședința Consiliului comunal

2 iunie 2021
587 vizualizări

Primăria Mileștii Mici a postat ordinea de zi a ședinței din 4 iunie 2021 pe contul paginii sale de Facebook, însă proiectele de decizii nu au fost făcute publice. Aceasta se întâmplă în condițiile actuale de pandemie, când pentru majoritatea cetățenilor, instrumentele online reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici. În același anunț se mai spune că, “Accesul este limitat”.

Evenimentul va avea loc în incinta primăriei, cu începere de la ora 14.00.

Pe ordinea de zi sunt incluse 20 de subiecte, printre care achitarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020. Conform documentului, Primăria Mileștii Mici trebuie să încaseze 223.721,31 lei din impozitele agenților economici din localitate, dintre care aproape jumătate revin Întreprinderii de Stat CVC Mileștii Mici. 

Publicăm mai jos ordinea de zi a ședinței și anexele aferente taxelor locale.

Ordinea de zi a ședinței Consiliului comunal Milestii Mici din 04.06.2021 by Stiri IaloveniOnLine on Scribd


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările