ialovenionline
Accident danceni Ialoveni 3

Accident cu traumatizați pe traseul R3 Chișinău-Hîncești, intersecție cu Dănceni

20 august 2021
1445 vizualizări
Accident danceni Ialoveni 2

Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul 11 pe traseul R3 Chișinău- Hîncești, în intersecție cu localitatea Dănceni.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un mijloc de transport de model ,,Mercedes 310” condus de un bărbat de 47 ani, care se deplasa pe direcția Dănceni, spre intersecția cu traseul R 3, km 11+401 m, care s-a tamponat lateral frontal stânga, cu un mijloc de transport de model ,,Mercedes E200” condus de o doamnă de 38 ani care se deplasa din direcția mun. Chișinău spre direcția mun. Hîncești.

În urma impactului, bărbatul de 47 ani, cît și pasagerul din automobilul de model ,,Mercedes E200”, un bărbat de 71 ani au fost transportat la spitalul de Urgență din mun. Chișinău.

Fiind testată, șoferița de 38 ani, cu aparatul ,,Drager,, s-a înregistrat rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat.

Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.

Accident danceni Ialoveni 1

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările