ialovenionline
img 5109

Accident grav între Băcioi și Răzeni. Trei persoane au decedat

14 mai 2023
724 vizualizări

ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că șoferul automobilului de marca Audi care a provocat accidentul rutier era în stare de ebrietate. Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

În urma accidentului rutier au decedat pasagerii din Renault, doi tineri de 24 de ani și o tânără de 23 de ani. Șoferul de 24 de ani din Renault și doi pasageri din Audi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Știre inițială: Un accident grav de circulație s-a produs cu puțin timp în urmă, pe traseul M3 direcția Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni.

Potrivit poliției, 3 persoane au decedat și 3 au fost traumatizate în impactul produs între un Renault și un Audi.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele. Pe porțiunea respectivă de drum la moment este sistată circulația rutieră, pentru documentarea accidentului. Oamenii legii îndeamnă șoferii să evite această zonă.

img 5110
img 5111

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările