ialovenionline
64efad8c 40d5 4d12 8f77 60370897d60b

Accident la intrare în Ialoveni. Unul din conducători a avut nevoie de îngrijiri medicale

19 mai 2024
651 vizualizări

Un tânăr de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier, produs la intrare în orașul Ialoveni. La fața locului au intervenit oamenii legii și ambulanța. Incidentul a avut loc ieri, 18 mai.

La fața fața locului, polițiștii au stabilit că un autoturism de model Ford, condus de un tânăr de 19 ani, în timp ce se deplasa pe direcția Hîncești spre Chișinău, virând pe un drum secundar s-a tamponat cu un alt autoturism de model Renault, condus de un bărbat de 27 ani ce efectua aceeași manevră.   

Urmare a impactului, tânărul de 19 ani a primit îngrijiri medicale la fața locului.  Ambii șoferi fiind testați alcoolscopic, s-au stabilit rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.  

Cazul este înregistrat și documentat de polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările