ialovenionline
viber image 2023 07 03 13 35 46 232

Accident nocturn în apropierea localității Suruceni. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

3 iulie 2023
724 vizualizări

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident, produs noaptea trecută în apropierea satul Suruceni. Un conducător a pierdut controlul volanului, a  intrat pe contrasens și a tamponat un alt automobil.

Potrivit poliției, două automobile de model Seat Ibiza, condus de un bărbat de 45 de ani, și un automobil de model Ford Kuga, condus de o femeie de 32 ani s-au ciocnit pe traseu.

 „Ca urmare a examinării la fața locului s-a constatat că pe Traseul M1 Chișinău-leușeni,  în apropierea satului Suruceni, Ialoveni, s-a produs un accident rutier cu implicarea mijlocului de transport Seat Ibiza ST, direcția de deplasare fiind municipiul Chișinău, la volanul  căruia se afla un bărbat de 45 de ani. Automobilul ar fi fost tamponat de un Ford Kuga, condus  de o femeie de 32 ani, direcția de deplasare fiind satul Suruceni, raionul  Ialoveni.  Din neatenție a pierdut controlul volanului, a  intrat pe contrasens și a tamponat automobilul.  

În urma accidentului, șoferul Seat Ibiza, a fost preluat de  un echipaj medical și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din municipiul Chișinău. Totodată,  pasagera acestuia s-a adresat  mai târziu la Institutul de Medicina Urgentă din municipiul Chișinău”, a precizat Mariana Bețivu ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție.   

Fiind testați ambii conducători alcoolscopic la fata locului sa constatat o concentrație de 0.00mg/l de alcool în aerul expirat. 

La moment Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările