ialovenionline
Screenshot 2023 01 22 14.15.27

Activitatea unui local din Văsieni a fost sistată din cauza jocurilor de noroc și a alcoolului consumat de minori

22 ianuarie 2023
2274 vizualizări

Jocuri de noroc pe bani ce erau practicate de minori și comercializarea băuturilor alcoolice după ora 22:00 au fost depistate de Poliția din Ialoveni într-un local din Văsieni. În urma verificărilor localul a fost închis.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, „întru-un local din satul Văsieni, raionul Ialoveni, polițiștii au depistat mai multe persoane, majoritatea minori, ce desfășurau jocuri de noroc pe bani, acțiune interzisă de legislație. Totodată, angajații localului comercializau băuturi alcoolice după ora 22:00”, se arată în nota informativă.

Activitatea localului a fost sistată, iar toate încălcările au fost înregistrate și urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a putea fi luate decizii conform legislației.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările