ialovenionline
dupu ciuca europarlamentare

Adrian Dupu, la final de campanie electorală pentru europarlamentare: Un vot pentru PNL e un vot pentru R. Moldova

7 iunie 2024
167 vizualizări

Președintele PNL Diaspora R. Moldova, Adrian Dupu, a venit cu un mesaj în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Acesta i-a îndemnat pe moldovenii cu cetățenie română să iasă la una dintre cele 52 de secții de votare ”pentru a nu fi mulți, ci foarte mulți” și a aminti că un vot pentru PNL va fi un vot pentru R. Moldova, iar victoria va fi a noastră a tuturor.

Adrian Dupu a menționat că aceasta a fost a patra campanie pe care a desfășurat-o în R. Moldova în calitate de președinte al organizației locale a Partidului Național Liberal și, fără doar și poate, cea mai încărcată.

Am fost în peste 20 de raioane și zeci de localități și m-am întâlnit cu mii de oameni, de la nord la sud și de la Prut la Nistru. Am înțeles în această perioadă mult mai bine cât de mult înseamnă ajutorul oferit de România cetățenilor din Republica Moldova. Am văzut impactul proiectelor finanțate din bani românești sau europeni în fiecare localitate. Și, am primit confirmarea pentru un adevăr pe care îl știam: cetățenii Republicii Moldova își doresc să fie cât mai curând alături de România în Uniunea Europeană” a declarat Dupu într-o postare pe Facebook.

El și-a exprimat încrederea că, după miile de kilometri parcurși pe tărâm basarabean, Partidul Național Liberal va câștiga și pe 9 iunie alegerile în Republica Moldova.

Duminică vă îndemn să mergeți la una din cele 52 de secții de votare, pentru a fi nu mulți, ci foarte mulți. Un vot pentru PNL este un vot pentru Republica Moldova, iar victoria va fi a noastră, a tuturor!” a conchis Dupu.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările