ialovenionline
cort simbol

Alegătorii din Cigârleni vor vota în cort la prezidențialele din 1 noiembrie

27 octombrie 2020
661 vizualizări

Alegătorii din satul Cigârleni, raionul Ialoveni, își vor exercita dreptul de vot pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie în cort. Se întâmplă după ce s-a constatat că edificiul în care urma să fie amplasată secția de votare nu întrunește condițiile necesare de securitate și ar pune în pericol viața și sănătatea publică.

Președintele Comisiei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, anunță că instituția electorală a recepționat demersul primarului satului Cigârleni, prin care se solicită suportul CEC în identificarea unui alt edificiu ce poate fi utilizat drept sediu pentru secția de votare în ziua alegerilor preşedintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie.

Astfel, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență urmează să pună la dispoziția autorităților din satul Cigârleni, un cort cu lungimea de 6 metri și lățimea de 12 metri, dotat cu echipamente termice și electrice. 

Recepționarea bunurilor urmează a fi efectuată de către primarul localității.

cec cigarleni cort

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările