ialovenionline

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Mișcării Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”

21 iunie 2021
216 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al șaptelea candidat pe buletinul de vot, conform ordinii prealabile, este Mișcarea Profesioniștilor „Speranţa – Надежда”. Pe lista partidului se regăsesc 3 persoane din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

Marina Vicol, locul 9 pe listă, din 53

Marina Vicol, născută în 1999, din comuna Țipala. În declarația sa de avere pentru ultimii doi ani, candidata declară un salariu de 3000 de lei de la un SRL. Alte bunuri nu deține.

Lilia Rotari, locul 45 pe listă, din 53

Lilia Rotari este de asemenea, din comuna Țipala, născută în 1998. Declarația de avere din ultimii doi ani – niciun venit, niciun bun mobil sau imobil.

Mihaela Rotari, locul 52  pe listă, din 53

Mihaela Rotari, născută în 2000, din satul Bălțați, comuna Țipala. Declarația de avere din ultimii doi ani – niciun venit, niciun bun mobil sau imobil.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

85 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările