ialovenionline
alegeri ialoveni 2021 pace

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista PACE

14 iunie 2021
766 vizualizări

În contextul Alegerilor Parlamentare Anticipate 2021, IaloveniOnline va publica o serie de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală. Ordinea publicării articolelor va fi conform înscrierilor în buletinele de vot.

Primul partid din buletinul de vot este Partidul Acasă Construim Europa, în care figurează o singură persoană cu viza de reședință din raionul Ialoveni, pe locul 69 din 70 prezentate (UPDATE: candidatul a fost transferat pe locul 78 din 79 de candidați). Este vorba de Dumitru Gîrneț, un tânăr de 20 de ani din satul Horești, student la Universitatea din Craiova, facultatea „Educație Fizică și Sport”, specialitatea “Kinetoterapie şi motricitate specială”. 

Conform declarației de avere, candidatul în deputați nu are venituri și nici proprietăți.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările