ialovenionline
partidul oamenilor muncii 2021

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Partidului Oamenilor Muncii

8 iulie 2021
556 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al 21-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Politic NOUA OPŢIUNE ISTORICĂ. Pe lista partidului nu se află niciun candidat din raionul Ialoveni.

Al 22-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Politic  „Partidul Oamenilor Muncii”. Pe lista partidului se regăsește o singură persoană din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

Elena Anghel, locul 34 pe listă, din 62

Elena Anghel, născută în 1988, Costești. La momentul completării declarației sale de avere, aceasta nu deține niciun loc de muncă. De asemenea, în declarația sa de avere, candidata nu indică niciun venit, niciun bun imobil sau mobil, nicio avere.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările