ialovenionline
alegeri 2021 partidul patriotii moldovei

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Partidului „Patrioții Moldovei”

6 iulie 2021
468 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al 18-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Regiunilor din Moldova, însă nicio persoană din raionul Ialoveni nu se regăsește pe listele partidului.

Al 19-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul „Patrioții Moldovei”. Pe lista partidului se regăsesc patru persoane din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

 Serghei Perciun, locul 4 pe listă, din 55

Serghei Perciun, orașul Ialoveni, născut în 1959, pensionar. Conform declarației sale de avere pentru ultimii doi ani, candidatul a ridicat o pensie de 240 de mii de lei, iar soția sa o pensie de 26 de mii de lei.

Soții Perciun dețin ½ dintr-un apartament cu suprafața de 126 mp, cu o valoare de 293 de mii de lei. Candidatul mai deține un garaj, iar soția sa deține un alt aprtament primit drept donație, cu o suprafață de 60 mp și o valoare de 149 de mii de lei, și un alt garaj.

De asemenea, candidatul mai are o mașină, Fiat, fabricate în 1998, cu o valoare indicată de 10.000 de lei, și un credit bancar în sumă de 19 mii de lei, contractat în 2020.

Iurie Plămădeală, locul 14 pe listă, din 55

Iurie Plămădeală, Ialoveni, născut în 1979, manager al unei companii private. În declarația sa de avere pentru ultimii doi ani, candidatul indică un salariu de 120 de mii de lei și o indemnizație pentru creșterea copilului de 81 de mii de lei. Alte bunuri și averi – nu se indică.

Tatiana Ceban, locul 16 pe listă, din 55

Tatiana Ceban, Ialoveni, născută în 1981, șomeră (la momentul depunerii declarației de avere). Pentru ultimii doi ani, Tatiana Ceban indică un venit salarial de 12 mii de lei, de la un SRL, iar pentru soțul său indică un venit salarial de 86 de mii de lei, de la un alt SRL. De asemenea, de la Agenția Națională pentru OCuparea Forței de Muncă, candidate a obținut puțin peste 8500 de lei.

Tatiana Ceban deține ¼ dintr-un apartament cu o suprafață de 120 mp, cu o valoare indicată de 291 de mii de lei, iar soțul candidate deține o mașină, Hunday, fabricate în 2002, dobândită în 2008, cu o valoare indicată de 22 de mii de lei.

Elena Plămădeală, locul 32  pe listă, din 55

Elena Plămădeală, Ialoveni, născută în 1957, activează în funcția de profesor în cadrul Gimnaziului „Grigore Vieru” din Ialoveni.  În declarația de avere depusă pentru ultimii doi ani, candidata declară un salariu de 77 de mii de lei și o pensie de 47 de mii de lei. De asemenea, soțul acesteia a obținut o pensie de 5 mii de lei. Familia Plămădeală deține o casă de locuit, din anul 1997, cu o suprafață de 26 mp, cu o valoare de 16 mii de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările