ialovenionline
alegeri 2021 partidul puterea oamenilor

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Partidului „Puterea Oamenilor”

6 iulie 2021
537 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al 17-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Politic „Puterea Oamenilor”. Pe lista partidului se regăsesc trei persoane din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

Radu Podolean, locul 5 pe listă, din 57

Radu Podolean, născut în 1989, orașul Ialoveni, activează în funcția de administrator al unei companii private, în cadrul căreia deține o cotă de 100%. În declarația sa de avere pentru ultimii doi ani (2019 – 2020), candidatul indică trei venituri salariale, din cadrul a trei companii private:  103 mii lei, 85 de mii de lei și 19 mii de lei. De asemenea, Radu Podolean indică și indemnizație de îngrijire a copilului în sumă de 294 de mii de lei. Alte bunuri sau averi – nu se indică.

Jana Ciobanu, locul 13 pe listă, din 57

Jana Ciobanu  este, de asemnea, din orașul Ialoveni. Născută în 1961, este administrator în cadrul unei companii private. Potrivit declarației sale de avere, Jana Ciobanu a obținut în ultimii doi ani venituri salariale din cadrul e două întreprinderi: unul de 65 de mii de lei și altul de 6500 de roni. De asemenea, candidata a obținut o pensie de invaliditate de circa 41 de mii de lei.

Ciobanu Jana declară o casă de locuit de 212 mp, cu o valoare de peste 1,1 milioane lei și o mașină Mercedes B Class din 2006, pe care a dobândit-o în România, cu o valoare de 15.600 de euro.

Marcel Iovu, locul 35 pe listă, din 57

Marcel Iovu, născut în 1986, Bardar, raionul Ialoveni. La momentul completării declarației de avere, Marcel Iovu nu indică niciun loc de muncă. De asemenea, pentru ultimii doi ani, Marcel Iovu nu indică vreun venit salarial, ci doar o mașină, Ford Transit fabricat în 2020, dobândit în 2020, cu o valoare indicată de 90 de mii de lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările