ialovenionline
alegeri ialoveni 2021 sor

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Partidului ȘOR

14 iunie 2021
765 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al doilea partid de pe buletinul de vot (ordine prealabilă) este Partidul Politic ”Partidul Acțiunii Comune – Congresul Civic. Acesta însă, nu are niciun candidat din raionul Ialoveni.

Al treilea candidat de pe buletinul de vot este Blocul electoral „RENATO USATÎI”.  De asemenea – niciun candidat cu viza de reședință în raionul Ialoveni în lista pretendenților la fotoliul de deputat.

Al patrulea candidat de pe buletinul de vot – Partidul Politic „ȘOR”. Pe listele Partidului Șor se regăsește un singur candidat din raionul Ialoveni, pe locul 47 din 101. Este vorba despre  Gaștea Ruslan, născut în anul 1978, cu domiciliul în orașul Ialoveni.

Screenshot 9
Ruslan Gaștea

Potrivit declarației de avere depuse la Comisia Electorală Centrală, singurul venit al lui Ruslan Gaștea, în anul 2020, a fost cel de la locul său de muncă – SRL „Ruxy Grup”, 120 de mii de lei. Acesta nu are vreun teren sau imobil, însă deține în proprietate 3 mașini:

  • Un Opel fabricat în anul 2018, în propietate din anul 2020, valoare – 120.000 de lei;
  • Un Porche fabricat în 2011, în proprietate din anul 2019, valoare – 500.000 de lei;
  • Un Renault fabricat în 2016, în proprietate din 2019, valoare – 150.000 de lei.

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările