ialovenionline
alegeri 2021 partidul verde ecologist

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Candidați din Ialoveni pe lista Partidului Verde Ecologist

5 iulie 2021
461 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al 15-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Politic „Partidul Verde Ecologist”. Pe lista PVE se regăsește o singură persoană din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

Gheorghe Preașca, locul 49 pe listă, din 65

Gheorghe Preașca, născut în 1960, Horodca, raionul Ialoveni, activează în cadrul unei companii private, în funcția de administrator.

Pentru ultimii doi ani (2019-2020), candidatul raportează un salariu de 96 de mii de lei, obținut de la compania privată în care activează și 96 de mii de lei obținuți din activități didactice, științifice și de creație. Alte bunuri, averi – nu sunt indicate în declarația de avere.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările