ialovenionline
alegeri 2021 noi

Alegeri Parlamentare Anticipate 2021// Partidul Politic „Noi” – un singur candidat din Ialoveni

29 iunie 2021
641 vizualizări

IaloveniOnline continuă seria de articole despre candidații la funcția de deputat, din raionul Ialoveni, de pe listele tuturor partidelor înscrise în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Al 12-lea candidat pe buletinul de vot este Partidul Politic „NOI”. Pe lista Partidului „Noi” se regăsește o singură persoană din raionul Ialoveni, care aspiră la fotoliul de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Este vorba despre:

Adrian Rusu, locul 4  pe listă, din 53

Adrian Rusu, născut în 1990, satul Costești. Acesta este directorul executiv al unui SRL, iar potrivit declarației sale de avere pentru ultimii doi ani (2019 – 2020) a obținut un salariu de aproape 400 de mii de lei. Candidatul deține un teren agricol de 7 ari, cumpărat în 2014, cu o valoare indicată de 100 de mii de lei. Alte bunuri și averi – nu se indică.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările