ialovenionline

Guvernare locală

ialovenionline 2 1 1

Alocări de bani pentru mai multe școli din Raionul Ialoveni, aprobate de consilierii raionali

29 mai 2024
1908 vizualizări

Consiliul Raional Ialoveni va aloca mai multe sume de bani pentru diferite instituții de învățământ din raion, pe care le are în subordine, pentru realizarea unor proiecte de reparație sau pentru dotări. O astfel de decizie a fost luată la ultima ședință a consilierilor raionali, din 17 mai.

Astfel, au fost alocate următoarele sume de bani:

Captura de ecran din 2024 05 28 la 20.24.27
Captura de ecran din 2024 05 28 la 20.24.52

Pe lângă sumele menționate mai sus, au fost alocate 82,2 mii lei pentru Școlii primare – grădinița Ruseștii Vechi pentru lucrări de termoizolare și de finisare a fațadei instituției.

De asemenea, 200 de mii de lei au fost alocați drept contribuție la implementarea proiectului „Extinderea spațiilor pentru Centrul Expozițional – Muzeu Ialoveni”, 220 de mii de lei Spitalului Raional Ialoveni pentru lucrări de instalare a ascensorului, 100 de mii de lei contribuție pentru implementarea proiectului „Tabără pentru elevii din Raionul Ialoveni”, cu Consiliul Județean Dâmbovița, 41 de mii de lei pentru procurarea utilajului de laborator pentru Centrul de Sănătate din Horești, dar și 200 de mii de lei pentru organizarea concursului de granturi pentru tineri, runda 29-a de toamnă.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările