ialovenionline
Screenshot 2023 06 19 at 15.53.47

Alți trei șoferi, depistați în stare de ebrietate în trafic

19 iunie 2023
737 vizualizări

Alți trei șoferi sunt documentați după ce au depistați în trafic în stare de ebrietate pe drumuri publice din raionul Ialoveni. Asta după ce săptămâna trecută, poliția anunța despre trei șoferi depistați, de asemenea, în stare de ebrietate la volanul mașinilor.

Primul caz se referă la un motociclist în vârstă de 22 de ani, locuitor al comunei Țipala. Acesta a urcat la ghidonul unei motociclete cu o concentrație de alcool de 0,57 mg/l în aerul expirat.

Un alt caz a fost înregistrat în localitatea Răzeni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco, un bărbat de 29 ani, domiciliat în Cimișlia, a fost depistat la ghidonul unei motociclete, cu o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,09 mg/l.

Polițiștii au stopat și un bărbat de 29 de ani, domiciliat în satul Zîmbreni, în timp ce conducea un Opel prin satul Molești, având o concentrație de alcool de 0,93 mg/l în aerul expirat.

Toate mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială.

Poliția îndeamnă repetat participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să NU conducă în stare de ebrietate, pentru a nu pune în pericol propria viață, dar și viața celor din jur.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările