ialovenionline
img 7091

Amendă de 2000 de lei pentru bărbatul care a aruncat gunoi la fosta gunoiște din Suruceni

7 august 2023
1148 vizualizări

Bărbatul care a aruncat câțiva saci de gunoi la fosta gunoiște de Suruceni a fost sancționat cu o amendă de 40 de unități convenționale, echivalentul a 2000 de lei. Conform procesului-verbal, bărbatul și-a recunoscut vina. Sancțiunea a fost aplicată de primarul localității, în urma deciziei Comisiei administrativ-disciplinare din cadrul Primăriei.

img 7089
img 7088

Amintim, în dimineața zilei de 1 iulie, primarul localității a surprins un bărbat în timp ce arunca câțiva saci de gunoi la fosta gunoiște din Suruceni, unde, în prezent, se acceptă doar deșeuri vegetale și pământ.

„Deja de doi ani, noi nu mai ducem gunoiul la gunoiștea din sat. Tindem spre o gunoiște vegetală. Avem serviciu de salubrizare, avem un contract cu o companie care se ocupă de evacuarea deșeurilor. Eu l-am văzut pe bărbatul în cauză când arunca niște saci de gunoi la gunoiște. M-am dus acolo și l-am întrebat, mi-a arătat ce a aruncat. Erau câțiva saci cu gunoi, dar și gunoi care nu era în saci. Am chemat poliția. Dumnealui spune că nu știe că avem serviciu de salubrizare, dar serviciul este activ deja de doi ani. Să trăiești în sat și chiar să nu știi că avem serviciu de salubrizare…”, a declarat atunci Sergiu Gorceac, primar de Suruceni, pentru IaloveniOnline. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările