ialovenionline
foto: Sergiu Golovco

Anatol Postică va fi petrecut pe ultimul său drum marți, 30 aprilie

28 aprilie 2024
677 vizualizări

Toți cei care vor să își ia rămas bun și să aducă un ultim omagiu directorului Casei de Cultură, Anatol Postică, sunt așteptați luni, la casa regretatului începând cu ora 17:00, sau marți, la Casa de Cultură din Ialoveni, ora 11:00. De la Casa de Cultură, Anatol Postică va fi petrecut pe ultimul său drum spre cimitirul cel nou din Ialoveni, unde va fi înmormântat. 

Amintim, Anatol Postică s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani, la 27 aprilie 2024. Ialoveneanul Anatol Postică a avut o contribuție de excepție în promovarea culturii în întreg spațiul raionului Ialoveni, dedicându-și o parte din viața sa activității manageriale de director al Casei de Cultură din Ialoveni.

În memoria lui Anatol Postică, primăria a declarat zilele luni și marți (29 și 30 aprilie 2024) zile de doliu în orașul Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările