ialovenionline

Guvernare locală

Brown Cream Aesthetic Photo Colage 12

Aprobarea rezultatelor concursului pentru funcția de secretar a consiliului – pe ordinea de zi a ședinței consiliului local Costești

21 ianuarie 2024
676 vizualizări

Actualizare: Proiectele de decizie au fost publicate pe pagina web a primăriei.
Primăria Costești va avea un nou secretar a Consiliului local. Potrivit dispoziției de convocare a ședinței consiliului, aprobarea rezultatelor concursului pentru funcția de secretar(ă) este pe ordinea de zi. Ședința va avea loc pe 24 ianuarie, ora 14:00, în sala de ședințe a primăriei. Deși primăria are pe pagina web rubrica proiecte de decizie, acestea nu sunt încă publicate.

Alte subiecte ce sunt trecute pe ordinea de zi sunt: redenumirea Casei de Cultură Costești, inițierea unei Școli Sportive în Costești, redistribuirea banilor din soldul disponibil, deschiderea unor conturi și examinarea cererilor din partea cetățenilor. 

Mai multe detalii vedeți mai jos.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările