ialovenionline

Guvernare locală

spital raional ialoveni 19 04 2021

Ascensor cu brancardă pentru Spitalul raional Ialoveni și reabilitarea Centrelor de Sănătate din Mileștii Mici, Țipala, Ruseștii Noi, Văsieni și Ulmu

20 aprilie 2021
1131 vizualizări

Consiliul raional Ialoveni intenționează să implementeze un proiect care presupune asamblarea unui ascensor cu brancardă, de șase nivele, la Spitalul raional Ialoveni și reabilitarea termică a clădirilor Centrelor de Sănătate din Mileștii Mici, Țipala, Ruseștii Noi, Văsieni și Cabinetul Individual al Medicului de Familie Ulmu. O decizie a Consiliului raional Ialoveni care presupune pregătirea și depunerea unui dosar de finanțare către Corporația Financiară de Mediu a fost aprobată în cadrul ședinței din 15 aprilie 2021.

Această inițiativă are ca obiective optimizarea consumului de resurse energetice și reducere a pierderilor, îmbunătățirea indicatorilor de eficiență energetică, dar și creșterea calității serviciilor medicale.

Costul estimat al proiectului constituie 6.4 milioane lei, dintre care sunt preconizate: 30% finanțare nerambursabilă, 60% credit cu o dobânda anuală de 3% pe o perioada de 5 ani și 10% contribuție locală. 

proiectul NEFCO optimizare termica 1
proiectul NEFCO optimizare termica 2
proiectul NEFCO optimizare termica 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările