ialovenionline
poza simbol ao compasiune 2020

Asociația Obștească „Compasiune” angajează 2 formatori cu experiență în domeniul prevenirii și combaterii fenomenului delincvenței juvenile

8 octombrie 2020
681 vizualizări

Asociația Obștească „Compasiune” din satul Costești, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer în Republica Moldova, în cadrul proiectului Parteneriate locale în dezvoltarea programelor de resocializare și reintegrare socială a copiilor în conflict cu legea din raionul Ialoveni”  anunță un concurs de contractare a serviciilor de consultanță pentru 2 sarcini conform Termenilor de referință anexați la sfârșitul acestui anunț: 

ToR 1. Contractare servicii consultanță formator-psiholog

ToR 2. Contractare servicii consultanță formator-jurist 

Persoanele interesate sunt încurajate să expedieze prin e-mail: 

CV-ul, care va conține și datele de contact a 2 persoane de referință și costul pentru 1 zi de consultanță cu toate taxele incluse. 

CV-ul poate fi expediat până la data de 26 octombrie 2020 la adresa de e-mail: [email protected] cu mențiunea „Servicii consultanță AO Compasiune” cu specificarea sarcinilor pentru care a aplicat în mesaj /e-mail de însoțire a CV-lui. 

Persoana de contact: Maria Bivol

Telefon de contact: 069512370

E-mail: [email protected]


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările