ialovenionline

Guvernare locală

primaria zimbreni 2021

Atribuirea loturilor de teren pentru construcția caselor, reparația primăriei, Planul strategic de dezvoltare a localității – pe ordinea de zi a Ședinței consiliului comunal Zîmbreni

16 martie 2021
813 vizualizări

Pe data de 19 martie 2021, la Zîmbreni, va avea loc Ședința consiliului comunal. Pe Ordinea de zi sunt incluse 19 subiecte, printre care: Raportul privind situația socio-economică a comunei și obiectivele prioritare pentru 2021; examinarea cererilor pentru atribuirea loturilor de teren pentru construcția caselor private; inițierea proiectării și reparației clădirii primăriei; Planul strategic de dezvoltare socio-economică; cât și alte teme de interes public.

Cu toate că primăria Zîmbreni utilizează activ un canal de comunicare cu comunitatea pe o rețea de socializare, pe pagină nu a fost publicată nici o informație aferentă acestei ședințe a consiliului local. Iar în condițiile actuale de pandemie, pentru majoritatea cetățenilor, internetul reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici.

Prezentăm mai jos Ordinea de zi și un proiect de decizie al ședinței, care a fost transmis la redacția IaloveniOnline de către un locuitor din Zîmbreni.

sedinta zimbreni 19 martie 2021
executarea bugetului zimbreni 2020
executarea bugetului zimbreni 2020 2 rotated

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările