ialovenionline

Guvernare locală

primaria zimbreni 05 2021Foto: primăria comunei Zîmbreni

Atribuirea loturilor pentru construcția caselor, canalizarea, iluminarea stradală, dar și alte subiecte pe agenda Consiliului comunal Zîmbreni

1 iunie 2021
723 vizualizări

Pentru ordinea de zi a ședinței Consiliului comunal Zîmbreni sunt propuse 11 subiecte, printre care prezentarea situației cu privire la iazul nr. 1 de pe Valea Zîmbreniului, atribuirea terenurilor pentru construcția caselor, proiecte privind canalizarea și iluminarea stradală în localitate.

Ședința va avea loc pe data de 3 iunie, în incinta Casei de Cultură Zîmbreni, cu începere de la ora 9:00.

Primăria a publicat ordinea de zi pe contul său de Facebook și pe panoul stradal, însă proiectele de decizii nu au fost făcute publice. Aceasta se întâmplă în condițiile actuale de pandemie, când pentru majoritatea cetățenilor, instrumentele online reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici.

ordine de zi zimbreni 05 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările