ialovenionline
bardar

Autoritățile din Bardar îndeamnă cetățenii să raporteze identitatea persoanelor care lipesc anunțuri în locuri neautorizate

13 februarie 2022
566 vizualizări

Primăria satului Bardar îndeamnă locuitorii să fie receptivi și să informeze administrația publică locală despre persoanele care aplică ilegal anunțuri pe pilonii drumurilor din localitate. Solicitarea Primăriei a fost plastată  pe o rețea de socializare în format video.

„Pe stâlpii din localitate apar tot mai des tot felul de anunțuri de toate culorile, care dau un aspect deloc frumos localității, chiar dacă avem locuri speciale destinate pentru astfel de anunțuri, cei care vin să le lipească, le încleie acolo unde au ei poftă.

Din păcate nu putem să instalăm câte un jandarm la fiecare pilon, însă noi toți împreună cu dumneavoastră trebuie și putem să ne păstrăm localitatea curată.

Nu vă rușinați și nu vă fie frică să vă opriți atunci când vedeți pe cineva că lipește pe stâlp, să vă opriți și să-i faceți observație”, se arată în mesajul postat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările