ialovenionline

Guvernare locală

post social3

Autoritățile publice locale, băștinașii și membrii diasporei, invitați să aplice în cadrul Programului „DAR 1+3”

31 ianuarie 2022
412 vizualizări

Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a lansat Apelul de Granturi în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”, aprobat prin HG nr.801/2018.

Sunt invitate să aplice la program autoritățile publice locale de nivelul I în comun cu asociațiile/membrii diasporei, asociațiile de băștinași, grupurile de inițiativă ale cetățenilor stabiliți în străinătate sau reveniți, partenerii de dezvoltare/donatorii, pentru a beneficia de susținere financiară nerambursabilă în cadrul Programului „DAR 1+3”.

Apelul pentru depunerea dosarelor este deschis începând cu data de 17 ianuarie 2022 până la data de 27 februarie 2022, ora 23:59. Dosarele depuse vor respecta cerințele prevăzute în Ghidul de aplicare al Programului.

Pentru mai multe detalii cu privire la etapele și condițiile concursului vizitați pagina: www.brd.gov.md/rubrica DAR 1+3.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 022-250-524


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările