ialovenionline
Screenshot 2022 10 21T152550.397sursa foto: Inspectoratul de Poliție Ialoveni

Bărbat din Răzeni, prins în stare de ebrietate în timp ce conducea un ATV

21 octombrie 2022
556 vizualizări

Un bărbat, originar din comuna Răzeni, raionul Ialoveni, s-a ales cu dosar penal după ce a condus un ATV în stare de ebrietate.

Aflat la ghidonul unității de transport, bărbatul a fost stopat pentru verificări de rigoare. Polițiștii au solicitat actele șoferului, constatându-se că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu dispune permis de conducere. Mai mult, fiind suspectat că a consumat băuturi alcoolice, bărbatul a fost supus testării cu aparatul Drager. Rezultatul – o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,94 mg/l.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, autovehiculul a fost dus la parcarea specială, iar bărbatul urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările