ialovenionline
Bernard Arnault preia din nou titlul de cea mai bogata persoana din lume

Bernard Arnault preia din nou titlul de cea mai bogată persoană din lume, depășindu-l pe Jeff Bezos

1 februarie 2024
99 vizualizări

(P)

Bernard Arnault, directorul general al LVMH, a devenit din nou cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 197 de miliarde de dolari, luându-i astfel titlul lui Jeff Bezos.

Averea sa continuă să crească, demonstrându-și poziția dominantă în lumea afacerilor. Arnault a revenit în fruntea clasamentului miliardarilor, detronându-l pe Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, care a ocupat locul întâi pentru o perioadă scurtă.

Bezos a fost mai puțin de o săptămână pe primul loc, iar acum titlul de „cea mai bogată persoană din lume” a revenit în posesia lui Arnault pentru prima dată din 2021. Începând de joi, averea sa a fost eclipsată de Arnault cu doar 1 miliard de dolari, conform Bloomberg’s Billionaire Index.

Competiția strânsă pentru titlul de cel mai bogat om al lumii continuă între Arnault, Bezos și directorul general al Tesla, Elon Musk. Acești trei magnati au făcut deseori schimb de titlul, iar fluctuațiile din piețele financiare au jucat un rol crucial în această competiție.

Până săptămâna trecută, Elon Musk a fost cel mai bogat om din lume, dar averea sa a scăzut la 189 de miliarde de dolari, pe măsură ce acțiunile Tesla au înregistrat o scădere. Datele preliminare ale Asociației Autoturismelor din China au indicat că luna trecută compania a înregistrat cea mai slabă lună de vânzări în China, ceea ce a afectat valorizarea sa pe piață.

În timp ce Arnault continuă să-și consolideze poziția în vârful clasamentului miliardarilor, este clar că competiția pentru titlul de cel mai bogat om din lume este departe de a se încheia.

Cine este, de fapt, Arnault?

Povestea lui Arnault începe în mod modest, primul său loc de lucru fiind în compania de construcții a tatălui său. De la aceste începuturi umile, el și-a construit un imperiu în lumea luxului, aducând la viață unele dintre cele mai prestigioase și iconice mărci din industrie.

Cu un talent deosebit pentru afaceri și o capacitate unică de a anticipa schimbările din piață, Bernard Arnault a reușit să se distanțeze de ceilalți și să ocupe un loc privilegiat în lumea afacerilor. Ceea ce îl definește pe Arnault nu este doar bogăția sa imensă, ci și etica sa de muncă impecabilă și dorința sa constantă de a se reinventa și de a-și asuma riscuri pentru a-și atinge obiectivele.

Dacă cauți de lucru în Chișinău, site-ul delucru.md are oferte pentru tine!


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările