ialovenionline
363378984 729508052315179 367203962525719004 n

BiblioVacanța la Biblioteca Publică Raională „Petre Ștefănucă” s-a finalizat

31 iulie 2023
460 vizualizări

Aproape 50 de copii din orașul Ialoveni au beneficiat în luna iulie de serviciul de BiblioVacanță, oferit de Biblioteca Publică Raională „Petre Ștefănucă”,  din orașul Ialoveni. Copiii au avut parte de activități distractive, robotică, jocuri interactive, dar și excursii. 

Bibliotecara Elena Caracuian spune că acest serviciu se organizează tradițional pentru copii în luna iulie și este încă din 2019. „Biblioteca a oferit serviciul de BiblioVacanță în luna iulie, unde am realizat jocuri, activități creative și excursii, precum: vizite la fabrica de înghețată, Muzeul raional de Istorie și Etnografie „Anatol Candu”, excursii la biblioteci. Copiii au avut parte de distracție și voie bună.

Noi suntem foarte mulțumiți că am lăsat în urmă o amprentă în sufletele copiilor, astfel vacanța mare le-a părut o călătorie în templul frumos al cărții, adevărului și a cunoștințelor”, ne-a spus Elena Caracuian.

Astfel de serviciu de BibioVacanță a fost desfășurat și la Biblioteca Publică din Gangura.

Mai multe fotografii pot fi văzute aici.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările