ialovenionline
Screenshot 2023 03 03T120214.971

Biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din Ialoveni, jefuită de un minor

3 martie 2023
1527 vizualizări

Un minor de 15 ani din Ialoveni este cercetat penal de polițiști fiind bănuit de săvârșirea unui furt din biserica „Acoperământul Maicii Domnului” din sectorul Huțuleuca al orașului. Potrivit poliției, bănuitul nu este la prima abatere de la lege.

Minorul ar fi pătruns în lăcașul sfânt prin forțarea geamului, de unde a sustras mijloace bănești în sumă de 3000 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat, iar în rezultatul perchezițiilor la domiciliul acestuia, au fost depistate materiale probatorii care demonstrează implicarea sa în comiterea faptei, dar și obiecte confecționate artizanal folosite pentru consumul de droguri, peste 15 pachețele cu masă vegetală cu miros specific.

Substanțele și obiectele ridicate au fost transmise pentru efectuarea expertizei la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

În continuare sunt efectuate și alte acțiuni de urmărire penală.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările