ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Ialoveni ianuarie 2022 2

DOC// Bugetul orașului Ialoveni, taxele locale și impozitul funciar pentru anul 2023 – aprobate

21 decembrie 2022
1322 vizualizări

Consiliul orășenesc Ialoveni s-a întrunit la 9 decembrie 2022 în ședință ordinară. Pe ordinea de zi s-a numărat și aprobarea bugetului orașului, taxele locale și impozitul funciar pentru anul viitor, toate aceste proiecte fiind aprobate de către aleșii locali.

Potrivit proiectului, bugetul local pentru anul 2023 se planifică a avea venituri în sumă de 61,3 milioane lei (cu 7 milioane mai mult decât bugetul planificat pentru anul curent) şi cheltuieli în sumă de 61,3 milioane lei, cu zero lei deficit.

aprobarea bugetului Ialoveni 2023

Conform proiectelor privind taxele locale și impozitul funciar pentru 2023, sumele nu au fost majorate față de taxele și impozitul funciar achitat în anul 2022.

cotele impozitului funciar

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările