ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul Raional Ialoveni

Bugetul raionului Ialoveni pentru anul 2022 urmează a fi aprobat, în prima lectură, la următoarea ședință a Consiliului Raional

9 noiembrie 2021
620 vizualizări

Consilierii raionali sunt convocați în ședință ordinară, la data de 11 noiembrie, ora 11:00, în sala mare din incinta Consiliului Raional. O dispoziție în acest sens a fost semnată de președintele raionului Mihai Silistraru.

Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte printre care se numără aprobarea Programului de dezvoltare a  politicilor de  tineret în raion pentru anii 2022 – 2026, aprobarea bugetului raional Ialoveni pe anul 2022 în prima lectură, rectificarea Bugetului raional pentru anul 2021, aprobarea numărului de clase și a numărului de elevi în instituțiile educaționale dn raion pentru anul de studii 2021-2022, reorganizarea unor instituții educaționale (absorbirea Gimnaziului Miscovca de către Gimnaziul Gangura, reorganizarea Școlii primare-Grădiniță Ruseștii Vechi).

Potrivit proiectului de buget pentru anul 2022, se planifică la Venituri în sumă de 270 876 300 lei și  Cheltuieli în sumă de 268 955 800 lei, cu excedent în sumă de  1 920 500 lei, ”Rambursarea împrumutului recreditat între bugetul de stat și bugetele locale de nivelul2” Proiectul de Construcție a Locuințelor pentru Păturile Social Vulnerabile.

Autoritățile raionale au publicat atât ordinea de zi, cât și proiectele de decizie:


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările