ialovenionline
1 help ma inec aoleo

Cadavrul unui bărbat depistat într-un râu din Ialoveni

15 mai 2023
1030 vizualizări

Cadavrul unui bărbat a fost găsit înecat în râul Ișnovăț, din Ialoveni, de către un trecător care a alertat imediat poliția. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 65 de ani a fost găsit în seara zilei de 13 mai. La fața locului au intervenit și salvatorii care au extras din apă cadavrul.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, „Oamenii legii au depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat de 65 ani aflat în râul Ișnovăț. Urmare a examinării cadavrului de către medicul legist, pe corpul acestuia nu au fost depistate careva semne de moarte violentă”, susține ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco. 

Corpul a fost îndreptat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei exacte a decesului la Centrul de medicină legală. 

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările